Cinema Club

Completed 2012, Local Authority. Cultural Centre.

Winners of the 2009 Cultural Centre Competition held by the Local Authorities of Pontevedra with the COAG

A timber cladding comprised of battens from locally grown pine has been designed to homogenise the external envelope while blending in with an old façade. Wooden lattices of varying densities protect the internal spaces from potential overheating and a central atrium will enhance natural ventilation and daylight in the core of the building.

commercial cinema club by jose soto architect
Commercial Cinema club by jose soto architect
Commercial Cinema club by jose soto architect
commercial cinema club by jose soto architect
Commercial Cinema club by jose soto architect
commercial cinema club by jose soto architect
commercial cinema club by jose soto architect
Commercial Cinema club by jose soto architect_2
Commercial Cinema club